top of page

Računovodstvo Kniser Domžale

 

Računovodski servis, ki deluje po konkurenčnih cenah, pride v občini Kamnik tudi do vas. S tem vam prihranimo čas, katerega lahko izkoristite za boljšo produktivnost posla. Uspešno delujemo že od leta 1989. 

Zaradi ažurnosti in kvalitete dela računovodstva so vam mesečno na voljo vsi računovodski izpisi, kot tudi bilančni izkazi. Če vam elektronsko poslovanje ni tuje, pa jih lahko dnevno pregledujete s pomočjo on-line dostopa. 

 

Prehod na naše računovodstvo je enostaven, saj za vse poskrbimo mi.

Računovodski servis za pravne subjekte iz občine Domžale

Kot računovodski servis opravljamo računovodstvo, knjigovodstvo, računovodske storitve, obračunavamo plače, obresti, amortizacijo za podjetja (d.o.o., d.n.o., k.d., d.d.), samostojne podjetnike (s.p.), zasebnike, društva, zavode, sindikate.

Izkušnje, ki smo si jih pridobili od leta 1989, so garant, da bo računovodska storitev opravljena na najvišjem nivoju.

Ker naše stranke opravljajo različne dejavnosti in so različnih velikosti, to terja da se nenehno prilagajamo njihovim potrebam.

Na željo strank računovodske storitve opravljamo tudi na njihovem informacijskem sistemu in če organizacija dela tako narekuje celo v njihovih poslovnih prostorih.

 

Računovodske storitve, ki jih izvajamo za naše stranke iz občine Domžale so zlasti:

 

  • knjiženje dokumentov v temeljne poslovne knjige (kot so: prejeti računi, izdani računi, blagajna, banka, potni stroški, kompenzacije, …),

  • analitično evidentiranje stroškov in prihodkov (knjiga prihodkov in odhodkov),

  • vodenje registra osnovnih sredstev,

  • obračuni plač,

  • mesečni obračun prispevkov za samostojnega podjetnika,

  • oddaja obračuna prispevkov preko portala e-davki,

  • prijava in odjava zaposlenih,

  • vodenje plačilnega prometa,

  • za gospodarske subjekte iz občine Domžale imamo urejen tudi oseben prevzem računovodske dokumentacije (v kolikor podjetje ne uporablja e-računovodstva)

Ker se zavedamo, da je poslovna pot težka, nudimo s partnerskimi podjetji popolno podporo vašemu poslovanju. Tako svojim strankam nudimo tudi zavarovalniške, odvetniške ter davčne storitve. V praksi to pomeni, da stranka z manj truda pridobi boljše ponudbe.

 

Ker razumemo poslovanje svojih strank, se le tem popolnoma posvetimo in tako pomagamo optimizirati poslovanje. Računovodski servis Kniser – računovodstvo, knjigovodstvo ter računovodske storitve.

Ste iz Domžal z okolico? Preverite zakaj izbrati Računovodstvo Kniser >>

 

 

 

 

Pridružite se nam tudi vi, veselimo se vas !

bottom of page